bet365

bet365 много пъти ме е радвал с невероятните си бонуси, които не съм си и представял, че мога да получа при друг онлайн букмейкър. За първи път чух за бет365 преди Световното първенство по футбол в ЮАР. Тогава се бях запалил да залагам на футболни мачове, но не знаех къде е най-правилно да се залага. Един приятел ми сподели, че залага от много години в bet365 и ми предложи да си направя регистрация. Аз естествено го послушах и след няколко часа вече имах игрален акаунт. Регистрацията в bet365 България премина много лесно, както и депозирането. Не си спомням дали тогава имаха мобилна версия, но в момента я използвам почти всеки ден, защото ми е много удобна като интерфейс. След като вече имах регистрация, се насочих към сайтовете за футболни прогнози. Намерих няколко сайта, които предлагаха безплатни прогнози на своите клиенти и аз реших да ги пробвам. Заложих на един мач от английското първенство в bet365 и взех, че познах крайния резултат от дербито. Толкова много се зарадвах, че реших да направя още един спортен залог, но на спорт, който въобще не познавах. Този залог ми изигра лоша шега, защото вече бях изразходил 100% бонуса, който се дава от bet365, и трябваше да преглътна загубата си. Тогава сайта за залози даваше 100 лева начален бонус. Всъщност максималната сума, която може да се вземе е до максимум 100 лв. Изтеглянето на бонуса от бет365 става чрез превъртането на бонуса три пъти и то при определени условия.

Няколко години по-късно bet365 не получиха лиценз и се наложи да изчакам известно време преди това да се случи. През тези години ми беше много тъжно, защото не можех да залагам при любимия си сайт за онлайн залози в България. Тези сайтове са рядкост, но аз останах верен на bet365 и мисля, че ще продължа да залагам при тези коректни пичове от град Стоук, Англия. След време започнах да търся всякаква информация, свързана с bet365, която искам да споделя с вас. Това е компания за онлайн залагания, която съществува повече от 10 години и я познават в цял свят. Чувал съм, че в нея работят над 3 000 души от цял свят. Доколкото знам, bet365 има издадени лицензи в много държави. В бет365 може да се депозира и тегли по много различни методи. Също така имат страхотен екип, който се грижи за обслужването на клиентите. Страницата е зелена на цвят и в горния край има едно прекрасно лого. Поздрави за човека, който го е измислил. Този човек трябва да получи специална награда, защото е надминал времето, по което е създал този прекрасен лого дизайн. Един вторник бях си пуснал мач от Шампионската лига на УЕФА и рязко се сетих, че съм гледал финала през 2005 г., когато Ливърпул победи Милан с дузпи в Истантбул. Това до ден днешен си остава един от най-великите футболни мачове в историята на най-комерсиалния футболен турнир в света. Аз не съм чак толкова малък и мога да се похваля с още няколко финала на този турнир.

Интернет залозите в България са на едно високо ниво, поне това са моите впечатления на един непрофесионалист. Смятам, че bet365 са едни от големите виновници за това, че онлайн залагането на мачове в интернет да се е развило до такава степен. Веднъж попаднах на портала за онлайн залози 365bonuses.com и останах много очарован от всичката тази информация, която беше на www.365bonuses.com/bet365/ и на още една страница, но не й помня точния адрес. Попадал съм на тази страница по най-различни ключови думи. За първи път написах bet365 алтернативен линк и този портал ми излезе в търсачката. Също така съм използвал думите bet365bg, която е много известна в нашата страна. За онлайн залагания съм търсил и по няколко различни думи - примерно: бет365 с лиценз, bet365 на живо и регистрация с бонус за нови клиенти. Не знам какво повече да напиша, за да не ви доскучае, защото и аз взех да се изчерпвам, но това е напълно нормално, защото толкова много текст за бет365 на български не се пише много лесно и изисква специфични умения, които могат да ви помогнат със залозите в bet365. И все пак влизам в http://www.365bonuses.com/bet365/ и чета полезен и информативен текст за онлайн букмейкъра от Великобритания. Още малко съдържание ми трябва и приключвам на темата bet365. Който иска да разбере повече, може да посети някой от хилядите сайтове, които предоставят информация за един от най-големите сайтове за залози.

bet365

Линк към bet365

bet365 е британски онлайн букмейкър, който от средата на 2016 г. притежава лиценз за спортни залози на територията на България. Компанията е една от най-големите в световен мащаб, което се доказва от милионите клиенти от цял свят.

В бет365 може да се залага на различни видове спорт - футбол, тенис, баскетбол, волейбол, голф и др. Всяка година онлайн операторът излъчва хиляди спортни срещи напълно безплатно за регистрираните си потребители.

В момента може да си направите регистрация в bet365 със 100% бонус. Това означава, че ако депозирате 100 лв., ще получите още 100 лв. като бонус. За да разберете всички условия и правила, посете сайта от линка.